Wat doe ik?

IK LEG UW VOETEN IN DE WATTEN!


Op dit moment is mijn praktijk gericht op het verzorgen van Uw  voeten en handen. Ik geef medische behandelingen maar ook cosmetische behandelingen.

Heeft U last van uw voeten, van eelt, een likdoorn, een ingroeiende nagel of een schimmelnagel (kalknagel) misschien? Of kunt u er zelf niet meer bij! Dan is het de hoogste tijd om een afspraak te maken om uw voeten te laten verzorgen.

Tot mijn werkzaamheden behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot mijn taak. Daarnaast voer ik ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de Diabetische-, Reumatische-, Verwaarloosde-, Spastische- en Oudere voeten.

Ook kunt U bij mij terecht voor:

De nagelbeugeltechniek:
de nagelbeugeltechniek is het plaatsen van een beugel om te voorkomen dat een nagel ingroeit.

Een nagelreparatie:
nagelreparatie is het tijdelijk verbeteren en herstellen van de nagelplaatstructuur d.m.v. acryl of gel.

Orthesiologie:
Orthesiologie is het maken van een op maat gemaakt siliconen hulpstukje die ontlasting geeft aan het drukpunt op uw voet.

Anti-druktechnieken:
anti-druktechnieken is het tijdelijk ontlasten van de voet of een gedeelte van de voet.

De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De verantwoordelijkheid in het werk ligt dus meer op de medische kant van het beroep. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten, gebruikt ik verschillende technieken en materialen.

alles iphone 132
alles iphone 1035

 

CND SHELLAC
Nooit meer beschadigde , doffe en gescheurde nagels. Shellac heeft geen droogtijd, het wordt opgebracht als een lak en UV-uitgehard. Ongeveer 14 dagen lang mooie nagels. Verwijderbaar binnen 8 minuten

French Pedicure
Het voordeel van French Pedicure is, dat de nagels zeker 6 tot 8 weken mooi blijven

alles iphone 124